DC MEDIA

FOTO - VIDEO - EVENIMENTE

Sfaturi Utile

1. Planificati minutios ziua nuntii

Faceti un plan bine gandit si discutat cu tot personalul implicat in organizarea zilei nuntii, si informati toate persoanele responsabile despre el, in deosebi fotograful. in acest mod el isi va face propriul scenariu de nunta, ceea ce-l va ajuta sa se orienteze si sa nu-i scape nici un moment important.
2. Programati sedinta foto de nunta in prima jumatate a zilei
Cele mai importante si mai reusite fotografii de nunta vor fi cele realizate in timpul sedintei foto, acestea vor fi imaginile 'de frunte' in albumul vostru de nunta, de aceea preferabil este ca ele sa fie realizate atunci cand machiajul si coafura miresei sunt proaspat facute, cand cravata sau papionul mirelui inca sta perfect, iar poalele rochiei de mireasa sunt inca albe.

3. Fiti cat mai detasati
Nu incercati sa trucati emotii sau sentimente in timpul sedintei foto caci veti arata penibil in fotografii. Fiti cat mai naturali. Emotiile voastre sincere va fi cea mai pretioasa sursa de inspiratie pentru fotograf.

4. Urmati indemnurile fotografului
Fiti atenti la ceea ce va sugereaza fotograful si incercati sa-i urmati indemnurile din timpul sedintei foto. Acest lucru o sa va ajute sa va orientati mai usor si, in acelasi timp, ii va simplifica munca fotografului.

5. Elaborati preventiv o lista cu aspecte importate, de care ati vrea sa tina cont fotograful
Aceasta lista o sa ajute fotograful sa va cunoasca mai bine din timp si astfel, veti economisi timpul pretios.

6. Nu va grabiti
Este foarte greu sa realizezi o fotografie reusita daca miscarile Dvs. sunt prea rapide sau daca ardeti de nerabdare ca sedinta foto sa se termine. Coborati pe scari lent, plimbati-va cu pasi marunti si sarutati-va indelung.

7. Antrenati-va din timp pozitia corecta a corpului
Capul sus si spinarea dreapta - se refera in mod special la mirese. Amintiti-va ce va spune permanent mama cand mergeti alaturi.

8. intalniti-va cu fotograful cu minim 3 luni inainte de nunta
Nu lasati totul pe ultima suta de meri. Cele mai impotante aspecte ale ceremoniei, inclusiv si serviciile foto, trebuie stabilite din timp.

9. Fiti amabili si zambitori
Urmati acest sfat pe parcursul intregii zile. Nu uitati ca sunteti mereu in vizorul aparatului foto, asa ca fiti amabili unul cu altul si cu cei din jur, ori, fotograful nu o sa va poatea adauga zambetul in timpul prelucrarii imaginilor.

10. Fiti punctuali
Sfatul se refera in mod special la sedintele foto, ce au loc inainte de nunta. Luati in consideratie faptul ca fotograful Dvs. poate avea planificate mai multe evenimente in acea zi, de aceea timpul rezervat pentru sedinta voastra foto se va reduce in dependenta de cat veti intarzia.

Concerte Live

Ora locala

Alte Linkuri

Despre acest site

Pasiunea noastra de a vedea oameni fericiti, ne-a facut sa alegem in viata aceasta meserie ce ne completeaza perfect. Credem cu adevarat ca clientii nostrii merita mai mult decat niste simple amintiri, iar experienta noastra ne recomanda de fiecare data.

Toate drepturile rezervate DC MEDIA EVENTS