DC MEDIA

FOTO - VIDEO - EVENIMENTE

Telefonul Oaspetilor - Guestbook
Bucura-te de amintiri unice de la evenimentul tau cu ajutorul Audio-Guestbook-ului de la DCMEDIA Events

Rezervarea minima este de 4h pentru 400 lei.
✅📞 Audio-guestbook-ul de la DCMEDIA este o modalitate unica si creativa de a înregistra amintiri audio deosebite la evenimentul tau. Aceste înregistrari pot fi pastrate si ascultate ori de câte ori iti doresti sa reintri in starea de la eveniment.
✅📞Audio-guestbook-ul poate fi personalizat cu o varietate de întrebări sau teme si are ca scop sa retina pentru tine povestile amuzante și gândurile sincere ale invitatilor. Bucura-te si tu de amintiri audio si de o experienta unica la evenimentul special din viata ta!
Instructiuni dupa rezervare
Te rog sa ne trimiti o inregistrare in format .mp3 cel tarziu cu 3 zile inainte de eveniment, pe care sa o adaugam ca mesaj de intampinare. Poti face asta, simplu, trimitand un mesaj vocal pe whatsapp (ex.: Bine ati venit la petrecere, dragilor! Va rog sa va spuneti numele, imediat dupa beep! 🙂 Va asteptam repede la bar!); Echipamentul va veni insotit de un mesaj tiparit cu instructiuni minime, pe intelesul tuturor; Avem nevoie de la voi, ca si orgaizatori ai evenimentului, de un loc dedicat pentru plasarea audio guestbook-ului. Suntem aici pentru tine!
Completeaza urmatoarele detalii pentru a trimite solicitarea de rezervare.

Alte Linkuri

Despre acest site

Pasiunea noastra de a vedea oameni fericiti, ne-a facut sa alegem in viata aceasta meserie ce ne completeaza perfect. Credem cu adevarat ca clientii nostrii merita mai mult decat niste simple amintiri, iar experienta noastra ne recomanda de fiecare data.

Toate drepturile rezervate DC MEDIA EVENTS