DC MEDIA

Photos - Videos - Events
Despre noi

FILMARI PROFESIONALE LA EVENIMENTE - ATENTIE SE FILMEAZA!
Fiecare EVENIMENT este unic si original, iar noua ne sta in putere sa il transformam in ceva memorabil.

Dupa ce ati intalnit persoana care va implineste, alaturi de care viata devine un scenariu frumos, rostiti cu convingere : << DA ! >>.

Da pentru acum, pentru maine, pentru o viata intreaga, pentru un drum in doi pavat cu momente unice, al carui inceput noi vi-l imortalizam prin serviciile noastre.

Scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua nuntii dumneavoastra intr-o maniera specifica.

Fiind o prezenta discreta, vom putea surprinde intr-un mod natural momentele speciale care se desfasoara in jurul nostru.

De la emotiile traite de mire la vederea miresei si pana la aruncarea buchetului, vom surprinde toata energia si emotia acestei zile unice.

 Calitatea serviciilor pe care vi le oferim este asigurata de echipamentele de calitate, de profesionalism si experienta si nu in ultimul rand de seriozitate si buna comunicare.

Alegerea celor care se vor ocupa de filmarea nuntii tale este unul dintre cele mai importante aspecte in pregatirea fericitului eveniment.

Este nunta ta, este vorba despre tine si despre cele mai importante pesoane din viata ta.

Tu si alesul sau aleasa ta, alaturi de invitatii vostri, sunteti actorii din filmul nuntii voastre.

Asa cum te bucuri de un film bun, chiar daca il vezi de mai multe ori, la fel ar trebui sa te bucure si filmarea nuntii tale, iar pentru ca filmul sa fie bun va trebui sa alegi cu grija videograful, cameramanul operatorul nuntii tale.

El este cel care trebuie sa aiba experienta, creativitatea, rabdarea si rapiditatea necesara unui rezultat spectaculos, el nu trebuie sa piarda momentele prevazute dar mai ales pe cele neprevazute, el este responsabil in cea mai mare parte de filmarea nuntii tale si de materialul final pe care il vei primi.

Concerte Live

Ora locala

Alte Linkuri

Despre acest site

Pasiunea noastra de a vedea oameni fericiti, ne-a facut sa alegem in viata aceasta meserie ce ne completeaza perfect. Credem cu adevarat ca clientii nostrii merita mai mult decat niste simple amintiri, iar experienta noastra ne recomanda de fiecare data.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Toate drepturile rezervate DC MEDIA EVENTS